Javno preduzeće »Komunalac« Novi Bečej

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Javno preduzeće »Komunalac« Novi Bečej
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Javno preduzeće za komunalno stambene poslove “Komunalac” u Novom Bečeju nastalo je transformacijom Komunalno-stambenog i građevinskog preduzeća u Novom Bečeju, koje je poslovalo pedesetih i šezdesetih godina dvadesetog veka.Od tada pa do 10.03.1992. godine kada je pod brojem 468/92 registrovano u privrednom sudu u Zrenjaninu kao Javno preduzeće za komunalno stambene poslove “Komunalac” sa središtem u Novom Bečeju. Ovo preduzeće doživljavalo je nekoliko transformacija, a sve to u zavisnosti od razvoja društvenog sistema, oblika svojine i načina upravljanja

OPIS PREDUZEĆA

Preduzeće ima vrlo solidne resurse za pružanje svojih usluga.Poseduje 6 bunara na izvorištu pijaće vode, celokupnu vodovodnu mrežu kao i prečistač otpadnih voda. U vlasništvu JP Komunalac je i gasna distributivna mreža u gradu Novi Bečej.
Od nekretnina i objekata preduzeće poseduje: pijačni prostor, groblje, kapelu, poslovnu zgradu sa savremenom informatičkom tehnologijom. Oprema kojom raspolažemo je prikladna za obavljanje delatnosti kojim se bavimo.

JP za komunalno-stambene poslove „Komunalac“ Novi Bečej
Direktor: Vojislav Lukačev
Adresa: 23272 Novi Bečej, Slobodana Perića 163
Telefon: 023/772-470
Info: 023/774-777
Intervencije na vodovodu: 063/8245 300
Intervencije na gasnoj instalaciji: 063/8245 400
Usluge kapele i sahranjivanja: 063/8244 700
E-mail: komunalac@crash.co.yu

Struktura vlasništva

Preduzeće za obavljanje javnih poslova Komunalac u Novom Bečeju je 100% u društvenom vlasništvu

ORGANIZACIONA STRUKTURA PREDUZEĆA

Organizaciona struktura JP Komunalac određena je obavezom zadovoljenja potreba građana opštine u Novom Bečeju. U svojoj organizacionoj strukturi preduzeće ima:
1.Tehničko-proizvodni sektor
2.Finasijski sektor
3.Komercijalni sektor
4.Opšti pravni sektor

Tehničko proizvodni sektor ima svoje organizacione delove koji se brinu o: održavanju vodovodne i kanalizacione mreže i distribuciji gasa, održavanju groblja i sahranama, održavanju zelenih površina i čišćenju grada, ukljanjanju uginulih životinja, iznošenju i deponovanju smeća, održavanju vozila i alata i uređaja.
Komercijalni sektor vodi brigu o nabavkama materijala potrebnog za snabdevanje svih delatnosti preduzeća.Bavi se i analizom tržišta, po potrebi, planiranjem i istraživanjem.

Finasijski i pravni sektor rade knjigovodstvene poslove, fakturisanje, dostavu i naplatu računa građanima i pravnim licima, vode evidenciju o isporučenim količinama vode i gasa, organizuju i rukovode radom na pijaci, organizuju rad inkasantske službe, staraju se o bezbednosti zdravlju radnika na radnim površinama na kojima se izvode radovi, pripremaju i utvrđuju pravnu regulativu preduzeća, vode personalnu evidenciju, vode postupke javnih nabavki .

STRUKTURA ZAPOSLENIH


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
06:04 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Hidrografske karakteristike opštine Novi Pazar Maja 0 2,514 09-02-2012 06:15 PM
zadnja poruka: Maja
  Tehnologija organizacije preduzeća DDOR Novi Sad Maja 0 2,267 02-02-2012 01:29 PM
zadnja poruka: Maja
  Bioremedijacija površinskom odbradom u rafineriji nafte novi sad Dzemala 0 1,791 18-08-2011 06:49 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Novi trendovi u gasronomiji s obzirom na nove zahtjeve zdrave pravilne prehrane Dzemala 0 2,059 23-06-2010 11:11 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Trgovinsko preduzeće - Dobitak i raspodela dobitka ??? Mandrak 1 3,506 20-05-2010 10:46 PM
zadnja poruka: Mandrak

Skoči na forum: