Izveštavanje i informisanje kao proces bezbednosnog menadžmenta

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Maja Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 1,234
Pridružen: Nov 2011
Poruka: #1
Izveštavanje i informisanje kao proces bezbednosnog menadžmenta
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

UVOD

Bezbednost je jedna od profesionalnih karijera koja se u globalnim okvirima najbrže razvila u poslednjih nekoliko godina. Zaposlenje u oblasti bezbednosti pruža mnogobrojne mogućnosti, koje se nalaze u rasponu od pozicija ulaznog nivoa za radnike obezbeđenja do istražitelja specijalizovanih u posebnim oblastima, i menadžera i direktora sektora bezbednosti u vodećim korporacijama i organizacijama širom sveta. Zahtev za unapređenjem bezbednosti pojačan je zbog pojava kao što su krađe informacija, nasilje na radnom mestu, terorizam i privredni kriminal. Industrija bezbednosti u SAD, na primer, je poslovanje od 100 milijardi dolara koje i dalje raste.

Mogućnosti postoje na svim nivoima u okviru industrije bezbednosti. Svi poslovi, bez obzira na njihovu veličinu, razmatraju bezbednost u odnosu na pretnje kao što su prevare, krađe, kompjuterski upadi, industrijska špijunaža ili nasilje na radnom mestu. Sve organizacije treba da se zaštite od aktivnosti koje ugrožavaju njihovo normalno funkcionisanje. Svaka specijalnost u oblasti bezbednosti poseduje sopstvene zahteve i pitanja. Krađe su i dalje problemi u maloprodajama, dok su bolnice suočene s povredama prava na privatnost, a hoteli s preispitivanjem procedura zaštite od požara u skladu sa bezbednosnim zahtevima. Osim toga, državna i privatna industrija razlikuju se u bezbednosnim potrebama. Pojedinci koji žele da se zaposle u specijalizovanoj oblasti bezbednosti treba da budu upoznati s najnovijim trendovima, problemima i pitanjima u okviru te specijalnosti.

SADRŽAJ

1. UVOD 3
2. BEZBEDNOSNI MENADŽMENT 3
2.1. ULOGA BEZBEDNOSNOG MENADŽMENTA 4
2.2. DELATNOSTI PROCESA BEZBEDNOSNOG MENADŽMENTA 4
3. IZVEŠTAVANJE I INFORMISANJE 7
3.1. ZNAČAJ IZVEŠTAVANJA I INFORMISANJA NA DONOŠENJE ODLUKA 7
3.2. SEKTORI ZA IZVEŠTAVANJE I INFORMISANJE 8
3.3. IZVEŠTAVANJE I INFORMISANJE MEDIJA 9
4. ZAKLJUČAK 11
5. LITERATURA 12


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
04:54 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Interpersonalni odnosi menadžmenta turističkih preduzeća derrick 0 2,029 26-02-2014 12:27 AM
zadnja poruka: derrick
  Oranizacija i organizovanje kao funkcija menadžmenta derrick 0 2,583 25-02-2014 11:57 PM
zadnja poruka: derrick
  Savetodavne službe u poljoprivredi i njihov uticaj na razvoj menadžmenta MSP u agrobi derrick 0 2,091 24-02-2014 04:19 PM
zadnja poruka: derrick
  11 Pitanja iz menadžmenta rizikom derrick 0 2,639 19-09-2013 03:13 PM
zadnja poruka: derrick
  Planiranje kao faza procesa menadžmenta derrick 0 2,524 14-09-2013 04:21 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: