Ispravnost namirnica

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Ispravnost namirnica
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Обавеза државе је да осигура правилну исхрану становништва и заштиту потрошача од хране загађене било каквом отровном супстанцом. Држава се брине да произвођач тачно декларише садржај, датум производње, рок употребе и друге податке знашајне за комплетно информисање потрошача. Захтеви здравствене исправности прописани су Законом о здравственој исправности намирница и прописима који из њега проистичу.

Контрола здравствене исправности намирница у нашој земљи обавља се у складу са важећим законом и пратећим подзаконским актима. Тиме се регулише надзор над здравственом исправношћу намирница, мере за заштиту хране од загађивача, мере за стављање у промет здравствено исправних намирница, као и квалитета намирница…

Организам као реактивни биосистем

Главна пажња токсикологије усмерена је ка штетном деловању пестицида и других агрохемикалија на организам човека. Међутим интересовање савремене токсикологије је много шире и протеже се на оштећење целокупне биосвере која садржи све што живи око насЧ животиње, биљке и ниже организме.

Међу појединим врстама животиња понекад постоје знатне разлике у реаговању на исто једињење. На овим разликама заснива се селективна токсичност неких супстанција.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
11:09 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Zdravstvena ispravnost namirnica derrick 0 1,265 12-09-2013 01:28 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: