Isplata AlertPay-a za Srbiju i Hrvatsku

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,089
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Isplata AlertPay-a za Srbiju i Hrvatsku
Kako to funkcioniše:

Primam uplate od mnogih klijenata u severnoj americi i australiji na moj AlertPay nalog i onda prebacujem dolare na moj E-Gold nalog pa onda unovčim ček u mojoj banci. Cela ta procedura košta više od 5% i traje duže od nedelju dana. Da li mogu prebaciti dolare na vaš AlertPay nalog, i koliko dugo bi ceo transfer trajao u tom slučaju ?

Naravno. Sve AlertPay transfere isplaćujemo u roku od 24 sata uz minimalne provizije. Dakle, ceo proces traje najčešće manje od 24 sata !!! Isplata je moguća na vaš dinarski tekući račun ili kurirom na vašu kućnu adresu (Beograd, Novi Sad i okolina za transfere veće od 1000 dolara). Provizija zavisi od veličine i frekvencije transfera i kreće se približno od 5% do 6%. Za više informacija, molimo vas da nas kontaktirate na maturskiradovi.net@gmail.com sa detaljima vašeg potencijalnog transfera.


1. Isplata u roku od jednog radnog dana --- provizija =12%
2. Isplata u roku od 60 dana --- provizija = 7%


Prilikom isplate uvek računamo donji (kupovni) kurs Erste Banke na dan isplate.
Isplata se vrši na vaš tekući dinarski račun.
Za isplate u roku od 1 radnog dana, ograničenjа su:

$100 prvi mesec
$200 drugi mesec
itd
do maksimuma $500


Za isplate u roku od 60 dana, maksimum je $1500 mesečno, počevši od prve isplate tj. ne počinje od $100 za prvi mesec, nego odmah imate mogućnost isplate maksimalnog iznosa od $1500.

Takođe, potrebno je da nam pošaljete vaše kompletne podatke (ime i prezime, adresa, telefon, broj tekućeg računa i ime banke).
Prilikom isplate uvek računamo donji (kupovni) kurs Erste Banke na dan isplate.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
08:30 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: