Internet marketing plan turisticke agencije

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Internet marketing plan turisticke agencije
Maturski, seminarski i diplomski radovi iz marketinga.

Сајт http://www.zlatiborweb.com није новина на тржишту, зато ћемо се потрудити да поред стандардних понуда као што су изнајмљивање смештаја и продаја некретнина уведемо низ занимљивости које ће привући и задржати кориснике. Поред тога треба знати да је то наша најпосећенија планина и поред тога што није ски центар. Он има развијену и летњу и зимску сезону, за разлику од Копаоника, која је наша највиша планина и најпознатији ски центар.
Наш основни циљ је да корисницима омогућимо што једноставнији и најбржи начин доласка до смештаја или жељене викендице или локала. Међутим ако би смо се задржали на томе не бисмо дуго трајали. Желимо да у свести наших корисника створимо слику једног занимљивог места где могу покупити разне корисне информације и због њих да нам се опет врате. С друге стране желимо да младим и неафирмисаним уметницима пружимо шансу.

II ОПИС ДЕЛАТНОСТИ

Овај пројекат је предвиђен да буде сајт једне туристичке агенције са физичким постијењем на Златибору. Сам назив говори да омогућава свим људим, без обзира где се они налазе да виде, да се информишу па чак и да букирају смештај, а да не изађу из своје куће. То је једна привилегија модетнога света, која нашим људима није много позната, али се предивиђа да ће то постати основни модел пословања.
Наш сајт првенствено нуди:
• смештај (приватни и хотелски)
• превоз
• продају некретнина
• излете, као и друге занимљивости што ће се видети из наредних поглавља.

III ИСТРАЖИВАЊЕ ТРЖИШТА

СТАТИСТИЧКА АНАЛИЗА ТРЖИШТА


Знатaн раст туристичке делатности јасно показује да је туризам изузетан економски и социолошки феномен прошлога века. Број међународних туриста показује еволуцију од 25 милиона међународних долазака у 1970. години, до 700 милиона у 2002. години, у складу са просечним годишњим растом ос 6,6%. Током овог периода развој је био посебно јак у Азији и Пацифику (13% годишње) и на Блиском Истоку (10%), док су Америка (5,4%) и Европа (6,3%) забележиле смањење.
Светски капацитет хотела и апартмана достигао је цифру од 17,4 милиона соба у 2001. години, скоро 5 милиона више него у 1990. години, што је 37%.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
06:07 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Inovacije u pozorištu – Internet marketing Narodnog pozorišta u Beogradu derrick 0 2,209 10-02-2014 01:29 AM
zadnja poruka: derrick
  Marketing plan kompanije Bambi derrick 0 4,124 10-02-2014 01:19 AM
zadnja poruka: derrick
  Optika Milijana - biznis plan derrick 0 2,956 10-02-2014 12:51 AM
zadnja poruka: derrick
  Uvod u marketing derrick 0 2,831 10-02-2014 12:18 AM
zadnja poruka: derrick
  Marketing istraživanja derrick 0 2,274 12-09-2013 12:31 AM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: