Internet biznis plan

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Internet biznis plan
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Predlažem Vam ovaj biznis plan i molim Vas da dobro razmotrite mogućnosti za njegovo ostvarenje i uzmete u obzir sve navedene podatke. U biznis planu koji je pred Vama nalazi se odlična ideja da se poslovna delatnost našeg preduzeća „Zapis“ proširi u pravcu modernog i profitabilnog poslovanja izdavanjem još jedno lista – dečijeg.

Ubeđena sam da ću projekat kakav je ovaj uspešno voditi i vrlo brzo povratiti uloženi novac i opravdati ukazano poverenje.

Zahvaljujem se unapred na vremenu koje će te posveti razmatranju poslovne ideje i nadam se da ćemo zajedno sarađivati i unaprediti razvoj pomalo „uspavanog“ preduzeća koje ima i više nego dobru šansu da se oporavi.
Moje trenutno radno mesto je tehnički sekretar u jednoj političkoj stranci i pored toga sam student na smeru elektronsko poslovanje na višoj ekonomskoj školi "Prota Mateja Nenadović" u Valjevu. Posedujem dugogodišnje iskustvo vezano za rad na računaru.

Što se posla tiče, spremna sam da se posvetim u potpunosti. Sebe bih još opisala i kao: mladu, ambicioznu osobu, punu entuzijazma koji želi da uči i napreduje u karijeri. Imajući to u vidu, nadam se da zajedničkim snagama možemo ostvariti ovaj dobar i uspešan poslovni projekat.

U nadi da ćemo uspešno sarađivati , unapred zahvalna

IZVRŠNI REZIME (EXECUTIVE SUMMARY)

Dečiji regionalni list u ovom našem regionalnom (kolubarskom) okrugu ne postoji što ukazuje na činjenicu da bi osnivanje jednog takvog bilo i više nego dobro.
Kulturno-obrazovni centar Mionica je ustanova koja dugo vremena radi (oko 15 godina ) u oblasti štampanih medija i izdaje mesečno jedan list „Zapis“. Proširivanjem posla tj. izdavanjem još jednog dečijeg lista ova pomenuta firma bi ostvarila profit, unapredila poslovanje i tako zauzela značajnu poziciju na tržištu. Jedan od polaznih razloga zbog čega im predlažem ovaj internet biznis plan je i ušteda troškova registrovanja nove firme i pomenuta firma raspolaže i već nekim potrebnim tehničkim sredstvima i određenim brojem kadrova. Naravno postoji mnogo stvari koje treba obezbediti.
Pored osnovnog cilja svih biznis planova – da se ostvari profit ovaj ima i ovu korisnu a i lepu stranu jer ćemo deci omogućiti da čitaju kvalitetan časopis sa kojim će se dodatno obrazovati.
Konkurencija svakako postoji ali bi bila potisnuta tako što bi stvorili dobar tim koji bi svakodnevno radio na kvalitetu časopisa.

OPIS POSLOVANJA

Vizija je ono što može biti.
Misija je ono što želimo da bude.
Strategija je kako to postiže.

VIZIJA

Vizija je da Kulturno-obrazovni centar Mionica koji već izdaje jedan list („Zapis“), poveća svoj profit izdavanjem još jednog lista – dečijeg. To bi ostvarili u saradnji sa osnovnim školama koje bi nam slale dečije radove preko interneta.

MISIJA

To bi ostvarili na sledeći način:

•uvođenje elektronskog načina poslovanja
•saradnja sa školama putem elektronske poštePORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
05-05-2010 11:25 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Plan projekta derrick 0 1,348 07-08-2013 10:16 PM
zadnja poruka: derrick
  Rubrike Kultura u internet izdanjima dnevnih listova Večernje novosti, Politika i Bli derrick 0 1,353 08-02-2013 12:41 AM
zadnja poruka: derrick
  Gotovi seminarski radovi INTERNET Maja 0 1,651 11-03-2012 08:18 PM
zadnja poruka: Maja
  Finansijski plan SOJAPROTEIN Maja 0 1,875 02-02-2012 02:02 PM
zadnja poruka: Maja
  Biznis plan za Otvoreni Akva park u Bijeljini Maja 0 2,548 02-02-2012 01:55 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: