Hotel aleksandar palas - turizam

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
zekan Nije na vezi
Senior Member
****

Poruka: 255
Pridružen: Sep 2010
Poruka: #1
Hotel aleksandar palas - turizam
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz hotelijerstva.

Jedini Hotel sa 5* zvezdica u glavnom gradu Srbije koji može da objedini prisnu atmosferu neupoređujućeg stila, sofistikacije i elegancije.
Hotel Aleksandar Palas nosi ime velikog srpskog kralja Aleksandra Obrenovića. Ideja za ovakav naziv nametnula se analizom samog položaja hotela. Smešten između ulica Kralja Petra I – dinastija Karađorđevića i Cara Lazara – dinastija Nemanjića treća srpska dinastija Obrenovića dobila je svoje mesto u nazivu Hotela Aleksandar Palas.
Zgrada u kojoj je hotel smešten izgrađena je 1887. godine i datira iz XIX veka (u stilu klasicizma), kao i većina zgrada u neposrednoj blizini, èineæi tako skladnu i lepu arhitektonsku celinu.
Uz veliku pažnju i ličnu uslugu prema svojim gostima, koja je dovedena do perfekcije, gosti su uvek sigurni da će provesti magiène i nezaboranve trenutke.
Ekskluzivan položaj Hotela Aleksandar Palas, ugao ulica Cara Lazara i Kralja Petra I, veoma je povoljan za upoznavanje najvažnijih i najlepših zdanja u centru Beograda. Hotel je u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrđave i velikog kalemegdanskog parka u kome je spomenik „Pobednik“, jedan od glavnih simbola grada.

Pešačka zona Beograda, Knez Mihajlova ulica, nalazi se na oko 50 metara od hotela, kao i Saborna crkva i Srpska Patrijaršija, važna zdanja srpske kulture i tradicije. Hotel je na domak stranih i domaćih banaka. Narodna banka je preko puta hotelskog zdanja.
Od hotela se lako izlazi na auto put, tako da je komunikacija sa aerodromom veoma jednostavna, a u neposrednoj blizini, na razdaljini od oko 1000 metara nalaze se autobuska i železnička stanica.

Apartmani

Aleksandar Palas Hotel ima kapacitet od devet apartmana, čiji su enterijeri tematski ujednačeni po spratovima. Svaki apartman poseduje dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo. Jedan od apartmana je luksuzni duplex-apartman koji pored pomenutih prostorija ima i radnu sobu.
Originalni arhitektonski stil zgrade je bio inspiracija za renoviranje apartmana, ali uz prefinjen ton modernog uticaja dobijen je osećaj konfora i udobnosti.

Prvi utisak o Hotelu Aleksandar Palas je, svakako, savremeno opremljena recepcija sa ljubaznim osobljem.

Pored najsavremenijih uređaja za komunikaciju, menjačnice, info centra i 24 časovne usluge prevoza, na recepciji se nalazi i mali gift-shop, a osoblje će spremno odgovoriti i na sve druge potrebe boravka u hotelu.
Fizička aktivnost je postala svakodnevica ne samo ljudi koji održavaju kondiciju već i blagodet koja poslovnim ljudima pruža potrebnu snagu i relaksaciju od dinamičnog poslovnog dana. Mini teretana Hotela Aleksandar Palas u koju su smešteni traka za trčanje i brzo hodanje i step mašina, odgovor je na savremene zahteve i stil života.
Room service radi od 07 do 01h.

Sadrzaj

Opis hotela I lokacija…………………………………………....3
Apartmani………………………………………………………..4
Restorani………………………………………………………....7
Usluge I servisi……………………………………………….…..9
Ponude hotela……………………………………………….......10
Kontakt………………………………………………………….11

http://www.maturskiradovi.net/eshop
08-09-2010 10:28 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Vjerski turizam - hr derrick 0 2,408 07-02-2014 12:43 AM
zadnja poruka: derrick
  Turizam Egipta derrick 0 1,916 09-02-2013 04:21 PM
zadnja poruka: derrick
  Analiza izvodljivosti preduzetničke ideje Turizam na selu „Odmor za dušu“ Maja 0 2,482 20-08-2012 02:50 PM
zadnja poruka: Maja
  Seoski turizam kao jedan od osnovnih vidova turizma u srbiji Maja 0 2,258 05-03-2012 09:14 PM
zadnja poruka: Maja
  Regionalni razvoj i turizam Srbije Maja 0 1,969 05-03-2012 09:07 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: