Horoskop ljubomore

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Horoskop ljubomore
[Slika: horoskop.jpg]

Ovan

Vaši sentimentalni odnosi su jasni i tačni. Stalno se osjećate sigurnim. Kada vas obuzme talas strasti, postajete veoma osjećajni. Vi ste „materinski tip”, koji čvrsto i sigurno drži svoju djecu u svom naručju. Zbog toga isto tako ljubomorno držite i pazite svoje voljeno biće.

Bik


Ko odluči da bude sa vama, prihvata veliki rizik zato što ste veoma ljubomorno biće. Položaj je tragičan ako vaš partner ne želi da bude vaš rob. Ako izaberete Vodoliju ili Škorpiju za svoju ljubav, biće vam mnogo lakše. Oni imaju toliko licemjerja u sebi da će vam stalno govoriti ono što vi u tom trenutku želite da čujete.

Blizanci

Stvarate utisak neutralne i ravnodušne osobe a, u suštini, vi ste odličan glumac, koji odlično igra svaku ulogu koju mu daju. A da ste biće od materije i duha, pokazuje činjenica da volite da budete gospodar voljene osobe i da upravljate ne samo njenom ljubavlju već i njenim materijalnim blagom.

Rak

Vi ste nježno i osjećajno biće koje duboko poklanja svoju ljubav, a od svog partnera traži duplo više poštovanja i osjećanja. Zbog svega ovog, vama nijesu tuđe teške scene ljubomore, kojima, veoma često, i nepotrebno, narušavate harmoniju uzajamnih odnosa sa voljenom osobom. Puno analizirate postupke svog partnera, a pri tome zaboravljate šta vi činite njemu.

Lav

Stalno ističete da je ljubomora glupost, ali nijeste sigurni u sebe i stalno pratite pogledom svoje voljeno biće, gdje šta radi i s kim razgovara. Duboko ste ljubomorni, ali skrivate to osjećanje, ne želeći da krnjite svoj ponos i dostojanstvo. Ali, kada svi odu i ostanete sami sa svojim partnerom, iz vaših riječi izbija prava rijeka ljubomore, ako ste uhvatili barem jedan njen pogled i osmijeh poklonjen nekom drugom, a ne vama.

Djevica

Stalno se osjećate razočarani u ljubav i uvijek uzubuđujete sebe da je za to kriv partner. Kada vaše voljeno biće pogleda nekog drugog, odmah gubite tlo pod nogama. Pogledajte sebe dobro i vidjećete da ima puno lijepog u vama i da ne treba toliko da uzdižete druge, a sebe kritikujete.

Vaga

Vama su neophodne zaštita i sigurnost. Plaši vas misao da ćete izgubiti voljenu osobu. Ali, kada se to desi, veoma brzo se oporavljate. U suštini, vi stalno koketujete sa osjećanjem ljubomore i to vam se veoma sviđa.

Škropija

Nikada se ne stidite svoje ljubomore. Volite da priređujete ljubomorne scene, i to javno. A, gledajući u cjelini, vi nijeste ljubomorno biće. Samo ste nadareni velikom samouvjerenošću i lukavstvom.

Strijelac

Uvijek pobjeđujete u ljbavnim sporovima i konfliktima. Vaš moto je: „Imam povjerenje u sebe!” i veoma dobro živite i slažete se sa svojim partnerom. Ljubav je za vas veoma lijepa stvar, ali obuzima vas povremeno. Zbog toga ne patite ni od ljubomore.

Jarac

Previše ste ponosni i zbog toga ne podliježete ljubomori. Čak i kada vas obuhvati neki njen „talas”, ona je veoma slabo izražena. Vi ste jedan veoma izrazit materijalni tip koji smatra sljedeće: „Ako sam već izabrao svog partenera, on mora biti moj zauvijek!”

Vodolija

Ljubav zamjenjujete seksom i zbog toga veoma rijetko patite od ljubomore. Vaš princip je: „Svako od nas mora da ima svoj život, ali dobro nam je udvoje.” Ipak, često vam se događa da postajete žrtva ljubomore i u tim trenucima ne možete da shvatite šta je to što izaziva nesporazume u ljubavi.

Ribe

Romantična ste osoba koja često plače zbog neuzvraćene ljubavi. Mislite da možete otrovati svog nevjernika, ali to su samo vaši pusti snovi. A u životu ste toliko primjereni i smireni da i ne znate šta je to ljubomora.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
08:20 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: