Gmail dobio mogucnost automatskog prevodjenja

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Gmail dobio mogucnost automatskog prevodjenja
[Slika: 11649_Gmail_gears.jpg]

Kompanija Google saopštila je početkom ove nedelje da su korisnici njene besplatne usluge slanja i prijema e-pošte Gmail dobili mogućnost automatskog prevoda poruka na neki od 40 svetskih jezika.

Predstavnici kompanije izjavili su da nova opcija Gmaila treba da pojednostavi komunikaciju među korisnicima koji govore različite jezike. Automatsko prevođenje će biti omogućeno i korisnicima Googleovog paketa Apps u kome se nalaze poslovne aplikacije nalik onima iz Microsoftovog paketa Office.

Predstavnici Googlea izjavili su da tehnologija za automatsko prevođenje još uvek nije savršena, ali su naglasili da će korisnici Gmaila i pored eventualnih grešaka moći da shvate suštinu poruke koja se prevodi.

Korisnici Gmaila i paketa Google Apps mogu da koriste novu opciju prevođenja poruka tako što će u meniju Settings odabrati opciju Labs. Ta opcija uobičajeno vodi do novih eksprimentalnih mogućnosti i karakteristika za koje Google navodi da mogu “u bilo kom trenutku biti promenjene ili ukinute”. (G.B.)

izvor:Mikro
03:05 PM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Alex
Unregistered

 
Poruka: #2
RE: Gmail dobio mogucnost automatskog prevodjenja
Ovo je extra stvarcica Smile
09:22 PM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: