Gerontoloski centar Sombor

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,096
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Gerontoloski centar Sombor
Opis i organizacija Centra

Ustanova je osnovana Rešenjem Narodnog odbora grada gradske opštine 1955. godine kao Dom za stare i penzionere. Autonomna Pokrajina Vojvodina je preuzela osnivačka prava 2002. godine. Naziv pod kojim Ustanova posluje je: Ustanova za odrasle i starije „Sombor“, Sombor.

Gerontološki centar u Somboru čine dve fizički zasebne celine. Jedna, u centru grada, formalno Dom za penzionere i stara lica visokog standarda i druga, na periferiji grada, koja ima funkciju stacionara, odnosno Doma za negu starih lica. Zgrada u gradu je sagrađena 1984.godine i ima 95 garsonjera i 25 dvosobnih apartmana. Dom za negu je iz 1987.godine, i sastoji se iz centralnog objekta u kome su smešteni poluzavisni i zavisni korisnici, i dva manja objekta za nezavisne korisnike. Ukupan kapacitet ustanove je 310, a u trenutku posete bilo je 257 korisnika (59 nezavisnih, 89 poluzavisnih i 109 zavisnih korisnika), od čega 95 muškaraca i 162 žene.

Sadržaj:

1 Opis i organizacija Centra 3
2 Organizacioni problemi 6
3 Departmentalizacija, sektori i njihove funkcije 7
4 Definisanje ciljeva i linije komunikacije 10
5 ZAKLJUČAK 13
LITERATURA 14


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
02:01 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: