Dosta vremena sam tražio program koji će da motri na nove apdejtove za moje instalirane programe, ali bezuspešno. Mada, sada kada sam ga našao, moram da vam kažem, bio mi je sve vreme ispred očiju!
Često koristim FileHippo.com kao mirror za preuzimanje programa zato što imaju dosta dobre linkove (brzinu preuzimanja) i tek sada sam primetio da oni nude sopstvenu alatku za auto-update instaliranog softvera na vašem računaru i to potpuno besplatno! Znači bio sam sam baš hepi kada sam to otkrio, što bi rekli, k’o malo dete!
Da svedemo, šta to FileHippo Update Checker uopšte radi?
FileHippo Update Checker skenira vaš računar za instaliranim softverom, posle pronalaženja instaliranog softvera šalje informacije FileHippo.com serveru kako bi proverio da li ima novih verzija. Ako ima novih verzija, obaveštava su da su dostupne i nudi vam link ka besplatnom preuzimanju sa FileHippo.com!
Evo kako to i izgleda:
Pored svega ovoga, jedna od najvažnijih stavki, a već sam je pomenuo, je i ta da je program potpuno besplatan! Znači wow!
Veličina programa iznosi ~100kb, instalira se za manje od dve sekunde a pokreće se još brže!
Za rad zahteva Microsoft .NET Framework 2.0 i može se instalirati/pokrenuti na PC-u koji pokreće Windows 98, ME, 2000, 2003, XP, Vista a tu je i Win7 (lično sam testirao).
Preuzimanje sa sledećeg
linka
izvor:
Thedesignersblog