Fast & Furious 3D

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Fast & Furious 3D
[Slika: v134430p0.jpg]

Naziv: Fast & Furious 3D
Izdavač: I-play
Format: Mobilni telefon
Žanr: film/TV, trkačka
Broj igrača: 1

Uvek postoji tračak sumnje u kvalitet igara koje su rađene po filmu, naročito ako se radi o filmu koji je loše ocenjen od strane publike.

Srećom, sa igrom Fast & Furious ni je takav slučaj - radi se o sasvim pristojnoj i zabavnoj igri. Dobar zaplet i snažni karakterni likovi dodaju na kvalitetu igre, međutim prava zabava počinje kada igrač 'sedne' za upravljač i krene...

Kako se ova igra ne bi pretvorila u puko kruženje raznoraznim stazama, razvojni tim je ubacio malo dodatnih izazova: masivni vozovi koji prevoze gorivo, planinski masivi, postizanje boljih rezultata od konkurencije...Dosta toga u igri Fast & Furious predstavlja kompilaciju najboljih elemenata iz drugih trkačkih igara, a ono najbolje iz franšize je ostavljeno i obogaćeno 3D efektima.

Svaki nivo (trka) je priča za sebe i gotovo da nema ponavljanja okruženja dok vozite automobil. Upravljanje mašinama pruža osećaj sličan onome na konzolama, što je fenomenalno.

Kontrole nisu teške i navićićete se lako na njih uz malo vežbe. Ono što će možda zasmetati je nedostatak ozbiljnije zvučne podloge.

Ipak, spektakularni vizuelni efekti, međuscene koje donekle prate priču iz filma, kao i zaslepljujuća brzina, više su nego dovoljni da vas "zakucaju" ispred displeja mobilnog telefona na nekoliko sati.

Ukoliko su trkačke igre vaš omiljeni žanr, Fast & Furious bi trebalo da se nađe na vrhu vaše liste omiljenih igara.

Ovu sjajnu igricu, namenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti sa WAP portala MONDO.

(Bratislav Jovanović, MONDO)
02:49 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: