eRepublika Srpska treba vasu pomoc!

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Pyranth
Unregistered

 
Poruka: #1
eRepublika Srpska treba vasu pomoc!
[CENTER]eRepublika Srpska treba vašu pomoć![/CENTER]

Kada je 11.marta u virtuelni svijet eRepublika dodana Bosna i Hercegovina, regije su se rasporedile na FBiH(Federaciju Bosne i Hercegovine) i RS(Republiku Srpsku) koja se sastoji iz 3 dijela. Nažalost, ispostavilo se da je Republika Srpska jedna od najsiromašnijih regija u čitavom eSvijetu. Tek prije par dana, grupica srba koja je živila u eSrbiji se odlučila da pređe u eBiH i tamo osnuje svoju stranku, kako bi se uključili u politički život te države. Nažalost, pohlepom i mržnjom bosanskih igraca, nismo uspjeli da naše ljude kandidujemo za kongres (parlament), i ostali smo uskraćeni politike. Sada, zbog novih pravila koja će skoro biti uvedena, naši ljudi koji zive u srbiji neće moći da dobiju državljanstvo eBiH jer nam to bosanski kongresmeni neće dati.

Kako je u toku svjetski rat, eSrbija nije u mogućnosti da nam pomaže dovoljno, pa smo odlučili da pozovemo što više igrača kako bi se pomogao razvoj naše eOtadzbine.

Igrica je tipa socijalne strategije, dakle vi ste u ulozi građanina svoje države i pomažete njen razvoj. Imate mogućnost rada, a postizanjem levela 2 (što je veoma lako) u mogućnosti ste i da vojno trenirate. Dostizanjem levela 5 mozete učestvovati u ratu i ubrzati svoj vlastiti, a i državni razvoj. Što više igra odmiče, tj. što ste veći lvl, imate više mogućnosti, kao npr. glasanje na izborima, otvaranje vlastitih kompanija, organizacija i novina itd itd...

Dakle, pozivamo sve ljude dobre volje i koji imaju želje da pomognu svojoj virtuelnoj otadžbini da nam se pridruže u ovoj veoma zanimljivoj igri u kojoj zive sa igracima iz citave republike srpske i srbije!

Takođe, početak u igri je veoma bitan. Trenutno najspremnija regija u Srpskoj je West Srpska Republic,u kojoj živi većina stanovništva eSrpske. eVlada Republike Srpske trenutno drži 3 firme za srpske igrače, a to su Žito, Mačevi i Hljeb Srpske! Radom u ovim firmama poboljšavate ekonomiju eSrpske a samim time i vas život u njoj. Pošto je dosad već uloženo mnogo novca za dosadašnji razvoj, registracijom preko ovog linka http://www.erepublik.com/en/referrer/Dejan+Andjelic kada dostignete level 6 "donirate" eSrpskoj oređenu sumu novca Srpskoj koja joj je u ovom trenutku prijeko potrebna. Takođe, vrijeđanje je u ovoj igri najstrožije zabranjeno, te vas molimo da ne činite uslugu igračima koji žele da vas admini banuju!!!

Dakle, čim se registrujete i ulogujete u eSvijet, prvo što morate uraditi jeste da postavite svoj avatar, i time ćete doći do lvl 2. Slijedeće što trebate jeste da se zaposlite u nekoj od slijedećih firmi: http://www.erepublik.com/en/company/zito-srpske-184902, http://www.erepublik.com/en/company/mace...ske-194969 ili http://www.erepublik.com/en/company/hleb-srpske-195126 (klikom na apply dugme pri dnu stranice) i da radite tako što ćete otići na MyPlaces > Company > Work,i da trenirate klikom na MyPlaces > Army > Train, svaki dan! Takođe, ponoć u eRep je 9:00 ujutro po nasem vremenu!

Ukoliko imate nedoumica i pitanja, koristite chat eSrpske http://www.eserbia.iz.rs/index.php?optio...Itemid=110 ili PM (Private message) igračima u stranci Demokratska Stranka Srpske!

Takodje, pozivajte i svoje prijatelje preko refferal linka u gore navedenom textu, mada mozete koristi i svoj vlastiti!

Pomozite eSrpskoj u njenim početcima, jer nam je vaša pomoć sada prijeko potrebna!!! Hvala vam!
01:52 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: