Digi TV prelazi na novi sustav kodiranja Nagravision 3

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Digi TV prelazi na novi sustav kodiranja Nagravision 3
Rumunska DTH platforma Digi TV krenula u masovnu zamjenu starih Nagravision 2 kartica sa novim Nagravision 3 karticama.Prema poslednjim informacijama iz centrale DIGI TV-a u Rumunjskoj krenula je masovna zamjena pretplatničkih kartica u zemljama gdje Digi TV pruža svoju uslugu, Digi TV je trenutno baziran na masovnoj zamjeni starih kartica u sljedećim državama:Rumunjskaa, Slovačka, Češka i Mađarska, dok će zemlje EX-YU Srbija i Hrvatska gdje Digi TV posluje doći na red sredinom Srpnja ove godine da bi do 01.09.2009 svi pretplatnici dobili nove Nagravision 3 kartice koje još uvijek nisu gledljive putem Emulatora za piratsko gledanje ove platforme. Iz Digi TV poručuju da imaju za primarni cilj zamjenu pretplatničkih kartica najkasnije do 01.09.2009 godine kako bi konačno prešli na novi sustav kodiranja Nagravision 3. Digi TV je skoro aktivirao novu zakrpu AC8 da bi koliko toliko stali na kraj piratskom gledanju, međutim kao što je opće poznato AC8 zakrpa nije izdržala ni punih 24 sata, pa je na Internet Forumima širom svijeta izašao novi ključ pomoću kog je ova platforma i dalje ostala gledljiva piratskim putem. Prema nepouzdanim informacijama Digi Tv prelaskom na novi sutav kodiranja Nagravision 3 planira širenje i na ostale zemlje EX-YU prvenstveno na Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru gdje bi Digi TV i sa trenutnom ponudom imao šta za ponuditi gledateljima u ove dvije države.

Da li će Digi TV ovaj put ispoštovati svoje najave ostaje da vidimo, međutim znajući da je novi sustav Nagravision 3 već spreman, za očekivati je da Digi TV svoj dio posla završi do najavljenog i da se famozni prijelaz na novi sustav kodiranja može očekivati polovinom Rujna 2009.

Izvor: satmedia.ba
11:11 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
satelit Nije na vezi
Junior Member
**

Poruka: 13
Pridružen: Jan 2010
Poruka: #2
RE: Digi TV prelazi na novi sustav kodiranja Nagravision 3
[Slika: digitv.jpg][/b]
Prema najnovijim informacijama koje sam saznao iz pouzdanih izvora,krajni rok za prelazak Digi tv na nagra 3 sistem zastite pominje se jun 2010 godine ta informacija je iz predstavnistva digi tv.Naravno za očekivati je da se kartice zamene pre juna
11:12 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
satelit Nije na vezi
Junior Member
**

Poruka: 13
Pridružen: Jan 2010
Poruka: #3
RE: Digi TV prelazi na novi sustav kodiranja Nagravision 3
DiGi TV masovna zamjena kartica u toku

[Slika: digitv.jpg]

Prema sluzbenim informacijama krenula je masovna zamjena kartica na SVIM trzistima gdje DiGi posluje.

Svi pretplatnici ce besplatno postom primiti novu karticu a staru moraju postom vratiti DiGi-ju u roku od 7 dana nakon primitka nove.

Kao zahvalnost za suradnju oko zamjene kartica DiGi ce svim pretplatnicima mjesec dana besplatno ponuditi HBO MAX paket.

Stari sistem bi trebao biti iskljucen najkasnije do 30.3.2010.Mada se ranije pominjao rok do juna meseca 2010
03:57 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Razlika izmedju analogne i digitalne TV Goran 0 9,679 31-01-2010 10:14 PM
zadnja poruka: Goran

Skoči na forum: