Coca cola hbc

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,096
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Coca cola hbc
UVOD


Kompanija Coca-Cola prisutna je u Srbiji od 1967. godine kada je jednoj lokalnoj kompaniji data licenca za proizvodnju i prodaju Coca-Cola proizvoda u zemlji. Naredne godine otvorena je nova punionica za proizvodnju Coca-Cole u Zemunu, na Batajničkom drumu, na istoj lokaciji na kojoj se i danas proizvodi. Danas se Coca-Cola sistem u Srbiji sastoji od punionice, odnosno Coca-Cola Hellenic Srbija (Coca-Cola HBC Srbija), i Coca-Cola Barlan S&M, ogranka kompanije Coca-Cola. Danas je Coca-Cola Hellenic Srbija jedna od najvećih kompanija u sektoru bezalkoholnih napitaka u zemlji. Zapošljava 1.300 ljudi, a poslovanje je podeljeno na tri jedinice: Coca-Cola Hellenic Srbija (bezalkoholni napici), Vlasinka (prirodna mineralna voda), koja je kupljena 2005. godine, i Fresh & Co (sokovi i voćni sokovi), kupljen 2006. godine.

Coca-Cola Hellenic Srbija nalazi se u Zemunu i zauzima površinu od oko 65.000 m2, a sastoji se od šest proizvodnih linija, skladišta i kancelarija. Ima četiri distributivna centra širom zemlje koji proizvodima snabdevaju oko 37.000 distributera i maloprodajnih objekata; oni, opet, snabdevaju oko 7.900.000 potrošača u Srbiji. Portfolio proizvoda uključuje vodeće svetske brendove kao što su Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Burn i Ultra Energy, zatim lokalne brendove kao što su Rosa, neXt, Su-voće i Joy.


Sadržaj


UVOD 3
1 Razvoj zaposlenih i radno okruženje 4
2 Tržište – proizvod, potrošači i dobavljači 5
3 Coca-Cola kao društveno i sredinski odgovoran brend 7
ZAKLJUČAK 11
LITERATURA 12


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
12:41 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: