Biti prvi ali istovremeno biti i najbolji

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Biti prvi ali istovremeno biti i najbolji
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

AD Imlek, najveća kompanija domaće mlekarske industrije, spaja znanje, dugu tradiciju i najsavremeniju tehnologiju sa svetskim standardima kvaliteta.
Sakupljamo mleko vrhunskog kvaliteta od 30.000 proizvođača sa 50% teritorije Srbije i dnevno preradimo oko 650 000 litara mleka. Upošljavamo 1.500 radnika u 15 specijalizovanih mlekara u kojima se primenjuje vrhunska svetska tehnologija. Sve to omogućava da se širok asortiman visokokvalitetnih mlečnih proizvoda, nakon prerade i pakovanja, dostavi uvek svež i kvalitetan potrošačima širom zemlje.
Bez obzira da li je reč o mleku, sirevima, jogurtima, namazima ili voćnim napicima, AD Imlek je postavio najviše kriterijume kvaliteta. Zahvaljujući tome, simboli našeg kvaliteta i pouzdanosti – prepoznatljivi proizvodi Moja Kravica, Roze Jogurt, VIVA PLUS, JOGOOD, Čokoladno mleko našli su svoje mesto na skoro svakoj trpezi u našoj zemlji.
Kompanija Imlek u svom raznovrsnom proizvodnom programu nudi potrošačima oko 80 mlečnih proizvoda koji dnevno zadovoljavaju potrebe nekoliko miliona potrošača.

Firma osim distribucije finalnih proizvoda vrsi i otkup sirovog mleka od svojih kooperanata sa kojima ima potpisane ugovore na revers, a sve u cilju razvoja stocarstva i kreiranja mini firmi od kojih otkupljuje mleko bakterioloski na zavidnom nivou tj.izuzetnog kvaliteta.

Zahvaljujuci korektnoj saradnji kako se kooperantima, tako i sa ostalim poslovnim partnerima, zauzima lidersku poziciju na pomenutoj teritoriji, nasuprot mnogobrojnim mini mlekarama privatnog vlasnistva.

Osnovna teznaj svih zaposlenih jeste ocuvanje dugo sticanog ugleda, kao i vodjenje a samim tim i prihvatanje inovativnosti koje savremeni uslovi zivota diktiraju da bi se moglo opstati na izuzetno turbulentnom domacem trzistu.

Osnovni zadatak u realizaciji svih aktivnosti Imlek-a jeste zadovoljenje potreba potrosaca sto kvalitetnijim proizvodima jer je rec o osnovnom artiklu u ishrani svakod pojedinca , pa se samim tim Mlekara trudi da opravda slogan: “ Nema mleka bez Imleka”. Svakodnevno pri prijemu laboranti rade detaljne analize svake doterane cisterne, a u slucaju bilo koje neispravnosti mleko se mora izliti iz cisterne u odvodne kanale u krugu Mlekara, pod nadzorom laboranta. Ovo je samo jedan od detalja koji karakterisu Imlek, a samim tim je izdvaja od konkurentskih firmi.

U krugu poslovanja znacajno mesto zauzimala je proizvodnja finalnih proizvoda i plasman istih na trzistu.
U daljem tekstu navescu zasto i zbog cega je A.D. Imlek “ prva ali najbolja”.

ISTORIJAT

1945.
Osnovano poljoprivredno gazdinstvo „Pančevački Rit“ koje je kasnije preraslo u čuvenu firmu PKB. Močvara u okolini Beograda pretvorena je isušivanjem i meliorizacijom u plodne oranice da bi se obezbedila hrana za glavni grad.
1950.
Prehrambene potrebe Beograda više nije mogla da zadovolji samo ratarska i povrtarska proizvodnja. Uvoze se prve visokokvalitetne steone junice iz Danske i Holandije, a kasnije i iz Nemačke i Švedske.
1953.
U gazdinstvu „Lepušnica“ u Glogonjskom Ritu podignuta je prva priručna mlekara u PKB-u. Time je praktično formirana mlekarska industrija Imlek. Oko 800 krava davalo je dnevno između tri i pet hiljada litara mleka koje je u metalnim kantama konjskim zapregama i traktorima slato na beogradsko tržite.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
05-05-2010 10:16 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Prvi srpski ustanak derrick 0 3,235 27-01-2010 06:33 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: