Banke i agencije za promet nekretnina sa osvrtom na zormil d.o.o

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
mat.dipl5 Nije na vezi
Member
***

Poruka: 245
Pridružen: Sep 2010
Poruka: #1
Banke i agencije za promet nekretnina sa osvrtom na zormil d.o.o
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


1 Uvod

Povezanost banaka i agencija za promet nekretnina uvek je bila veoma uska.Agencije za promet nekretnina morale su,ili su to same želele,da uspostave što bolji kontakt sa bankama,da ostvare što jaču saradnju kako bi došlo do željenih sredstava za svoje poslovanja. Osnovna delatnost agencija za promet nekretnina je posredovanje u prometu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta...). To predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije. Pod tim se podrazumeva: Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina,procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja,posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu.

Razgledanje nepokretnosti na terenu:Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje,advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti, davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga . Jedan od važnih segmenata poslovanja agencija za promet nekretnina, svakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita. Poslovni imidž kuće je atraktivna prezentacija uz obimno reklamiranje u svim relevantnim časopisima kao i svakodnevno ažurna internet prezentacija agencije.U skoroj budućnosti,sa rastućim značajem integrisanih marketing komunikacija, potrebno je da se drži korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma bitne su odlike ozbiljne agencije za promet nekretnina.Posredovanje u prometu nepokretnosti predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa klijenta, uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije. Sa sadašnjim psihološkim uticajem krize na tržište nekretnina došlo je vreme za prave projekte, na kojima će se pokazati ko se može baviti poslom s nekretninama, što će rezultirati rastom kvalitete ponude. Oprez banaka zatvara agencije za prodaju nekretnina.Oni koji budu imali dobre projekte imat će rast, a oni koji ih ne budu imali, doživeće pad.Sudbinu tržišta odrediti svetska finansijska situacija, odnosno njen uticaj na promet nekretnina.


Sadržaj:

1 Uvod 3
2 Overa ugovora 5
3 Kapitalna dobit 6
4 Obaveze prodavca 6
5 Obaveze kupca 7
6 Primopredaja nadležnosti 7
7 Zormil d.o.o. 7
7.1 Osvrt na finansijsko poslovanje 7
AKTIVA 7
Prethodna godina 7
Tekuca godina 7
PASIVA 8
BILANS USPEHA 8
Prethodna godina 8
Tekuca godina 8
8 IV GRUPA POKAZATELJA 10
9 Zaključak 12
10 Literatura 13


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
10:20 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Krediti MMF – a i Svetske banke - Seminarski rad derrick 0 1,457 03-02-2014 01:11 AM
zadnja poruka: derrick
  Poslovanje banke sa stanovništvom 2 derrick 0 1,321 03-02-2014 01:01 AM
zadnja poruka: derrick
  Značaj i intervencija centralne banke na deviznom tržištu derrick 0 1,652 02-06-2013 12:42 PM
zadnja poruka: derrick
  Е – alati, sredstvo za učenje a ne sredstvo za prenos znanja, sa primerom OŠ Knez Maja 0 1,321 31-07-2012 04:09 PM
zadnja poruka: Maja
  Dugoročni plasmani banke Maja 0 1,842 19-07-2012 03:40 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: