Atomizeri

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Atomizeri
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Savremena voćarsko-vinogradarska proizvodnja predpostavlja danas u procesu proizvodnje obaveznu meru - zažtitu od bljnih bolesti i štetočina. Zaštita voćaka i vinove loze od biljnih bolesti, štetočina pa i korova, tek u poslednje vreme postaje redovna mera, jer od iste u mnogome zavisi vićina prinosa i kvalitet plodova voćaka i vinove loze. U toku vegetacione periode potrebno je obaviti veći broj tretiranja, što zavisi od sorti pojedinih vrsti voćaka i vinove loze.

Zaštita vinove loze se prvi put primenjuje u Francuskoj u XIX veku, sa pojavom leđnih prskalica, da bi se kasnije proširila i na voćarsku proizvodnju. Naravno, u početku je vršeno suzbijanje plamenjače vinove loze i to jedinim zaštitnim sredstvom u to vreme plavim kamenom, od kojih se spravljala tzv. "bordovska čorba".

Međutim, danas ima toliko pesticidnih sredstava i to najraznovrsnijih, za suzbijanje svih bolesti i uništavanje štetočina, da dovode do zagadenja spoljne sredine u kojoj rastu kulturne biljke i gde se kreće čovek / voda, vazduh, živi organizmi i dr., što dovodi i do opasnosti za čitavu faunu i floru. . .

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 ATOMIZERI 4
1.1 Rezervoar 5
1.2 Pumpa 5
1.3 Razvodni sistem cevi 7
1.4 Usmerivač ili deflektor 8
1.5 Ventilator 8
ZAKLJUČAK 9
LITERATURA 10PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
06:48 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: