Arijevsko bratstvo - ij

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Arijevsko bratstvo - ij
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Tema mog seminarskog rada je „Arijevsko bratstvo“. Kroz svoj rad ću da vam pobliže objasnim nastanak i djelovanje ove dobro oraganizovane zatvorske kriminalne grupe.
Arijevsko bratstvo danas broji preko 15.000 člnova unutar i van zatvora. Odgovorni su za preko 18% ubistava u Americi... Organizovana su skupina i djeluju na principu hijerarhije.
Odlikuju se karakterističnim tetovažama i obilježjima. Imaju širok krug „djelovanja“ ali to ce vam temeljno biti razjašnjeno kroz ovaj rad...
„PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA“!!!!!

OSNIVANJE

Arijevsko bratstvo, poznato je još i pod nazivima brend, AB ili jedan-dva. To je bijela zatvorska grupa koja danas broji prako 15.000 članova kako unutar zatvora tako i van njega.
Danas se smatraju odgovornima za preko 20% ubistava u američkim zatvorima i van njih. Smatra se da su osnovani 1967 g.od strane irskih bajkera u zatvoru San Quentin a u svrhu zaštite bijelih zatvorenika od crnaca i hispanaca.
Kao razlog nastanka smatraju se razbuktali rasni ratovi koji su šezdesetih godina vladali u američkim zatvorima.
U cilju odbrane i zaštite počeli su sa udruživanjemi organiziranjem pa su od nekoć obićne zatvorske bande danas izrasli u jednu od najvećih i najopasnijih u Americi. Ono čime se AB bavi jeste iznuđivanje, pljačke, dilanje, kocka, organiziranje zatvorske prostitucije i naravno kao najveća djelatnost su UBISTVA.
Članovi ove kriminalne organizacije vode se parolom „ UBIJ ILI ČEŠ BITI UBIJEN“...


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
01:09 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: