Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Testiranje je zavrseno, pojavio se Google Chrome 2.0 - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Razno (/Forum-razno)
+--- Forum: Računari iTelekomunikacije (/Forum-ra%C4%8Dunari-itelekomunikacije)
+---- Forum: Računari (/Forum-ra%C4%8Dunari)
+----- Forum: Software (/Forum-software)
+------ Forum: Windows Download (/Forum-windows-download)
+------ Tema: Testiranje je zavrseno, pojavio se Google Chrome 2.0 (/Thread-testiranje-je-zavrseno-pojavio-se-google-chrome-2-0)


Testiranje je zavrseno, pojavio se Google Chrome 2.0 - Jovica - 23-05-2009 03:10 PM

[Slika: 11647_Chrome2.jpg]

Google je upravo unapredio svoj čitač Weba Chrome. Umesto dosadašnje probne verzije (beta) na raspolaganju je konačna verzija 2.0 koja se odmah može preuzeti i koristiti.

U poređenju s ranijim probnim izdanjima verzije 2.0 ova poslednja ima unapređen prikaz preko cele strane (bez naslova i ostalih delova prozora) i poboljšanu stranu „Nova kartica“ (umanjeni prikazi Web strana sada se mogu ukloniti), a pored toga podržava i automatsko popunjavanje teksta u Web obrascima.

Ukoliko već koristite Google Chrome on će se „uskoro“ automatski ažurirati na verziju 2.0. U protivnom nova verzija se može preuzeti ovde.
Kod:
http://www.google.com/chrome

Najnovija verzija pojavila se šest meseci posle objavljivanja konačne verzije 1.0. Google Chrome 2.0 se prvi put pojavio u probnom izdanju u januaru, a u međuvremenu je iz njega očišćeno preko 300 grešaka. Pored toga, Google tvrdi da je posledja verzija Chromea „brža nego ikad“ – u stanju je da Web strane nakrcane JavaScript kodom prikaže 30% brže nego što je to mogla prethodna verzija. (M.V.)

izvor:Mikro