Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Pet velikih grešaka koje žene prave u krevetu
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
[Slika: 67.jpg]

Ženama je većina stvari u životu komplikovana, pa nije ništa drugačije ni sa seksom. Ali neke greške u 21. veku ipak treba izbegavati na obostrano zadovoljstvo.

Ponekad vam nije do seksa, pa glumite, a ponekad vam se čini da je sve isto i monotono? Pa preduzmite nešto u vezi s tim! Kojih pet grešaka u koracima žene uporno ponavljaju umesto da se dobro zabavljaju u krevetu, opisuje Arien Marder za magazin "Glamour".

1. Ne glumite orgazam

[Slika: 68.jpg]

Ova stavka je dosta važnija za vas nego njega. Gluma orgazma se možda može oprostiti u nekim posebnim situacijama, ali nemojte da vam to pređe u naviku. Možda i niste razmišljali na taj način jer se tako brže rešavate obaveze u krevetu, ali zapravo varate sami sebe. Osim toga, skoro svaki muškarac će se rado potruditi da vas dovede do vrhunca, pa mu to i dopustite.

2. Inicijativa

Svi su danas opterećeni problemima i obavezama, ali možda je baš seks dobra stvar koja će vas opustiti i na trenutak odvojiti od svakodnevne kolotečine. Da, muškarci će tu potrebu u većini slučajeva izraziti češće nego žene, ali zašto ponekad i vi ne biste preuzeli inicijativu i mazili se sa dragim? Ponekad je samo teško započeti, a posle shvatite koliko vam je to trebalo i da je dobro bilo.

3. Lenjost

[Slika: 69.jpg]

Ako ste se već upustili u seks, onda u njemu i uživajte. Pa nemojte samo ležati i čekati da on sve uradi. To jedino može da bude recept za loš seks. Probudite se i recite mu šta biste hteli, uključite se i dajte malo akcije.

4. Inovativnost

Niko ne kaže da odmah trebate da se bacite na žestoke igrice koje uključuju vezivanje i bič, ali zar i vama nije dosadan isti seks svaki put iznova? Krenite s jednostavnim stvarima poput nove poze, a usput malo istražujte šta se oboma sviđa. Ko zna, možda otkrijete neku svoju novu stranu za koju niste mislili da postoji, a seks će svakako biti bolji pa nećete imati razloga za glumu i pretvaranje.

5. Stid


[Slika: 70.jpg]

Partnera ćete ludo zavesti ako pokažete inicijativu i budete malo ustrajniji sa svojim idejama. Nemojte se stiditi da obelodanite neku fantaziju ili isprobate pozu koja vas već dugo vremena zanima. Budite otvoreni i ne brinite jer će svaki muškarac rado istraživati zajedno sa vama.

Uopšte ne bi trebalo posebno naglašavati važnost sigurnog seksa. Ipak, nije na odmet ponoviti da je pametnije koristiti zaštitu nego posle žaliti.
Referentni URL