Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Ceca očitala bukvicu ćerki zbog slika na Fejsbuku!
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Anastasija raskinula romansu sa Nemanjom Zaladom posle razgovora sa svojom majkom, koja joj je održala "predavanje" zbog slika na društvenoj mreži, na kojima se Cecina mezimica ljubi sa mladim fudbalerom

[Slika: 65.jpg]

Svetlanu Cecu Ražnatović naljutile su nedavne žestoke fotografije koje je njena kćerka Anastasija postavila na svom Fejsbuk nalogu. Da podsetimo, pevačicina naslednica je na popularnoj društvenoj mreži podelila fotke na kojima se ljubi sa mladim fudbalerom Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Ceca nije znala za njih, a kada su se slike pojavile u medijima, to ju je navodno veoma pogodilo, prenosi “Kurir”.

[Slika: 66.jpg]

- Ceca je uvek bila autoritet svojoj deci, pa je logično da su je fotografije naljutile, budući da je Anastasija tek nedavno napunila 14 godina. Dečje ljubavi i simpatije su sasvim normalna pojava, što svaka majka razume, ali Ceca smatra da je njena kćerka još mlada za neku vezu, pa i za poljupce. Upravo zbog toga ona je imala ozbiljan razgovor s Anastasijom, nakon čega je devojčica prestala da se viđa s Nemanjom – rekao je za “Kurir” neimenovani sagovornik.

Popularna pevačica će verovatno sada više voditi računa o tome kakve slike njena mezimica postavlja na društvenim mrežama.
Referentni URL