Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Usmerenost na korisnike na principu menadžmenta kvaliteta hotela Hyatt
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Hotel Hyatt Regency je moderan i luksuzan hotel nalazi se u Novom Beogradu, na levoj obali reke Save. Jedan od najlepših i najluksuznijih hotela u Beogradu. Mogućnost održavanja konferencija i koncerata. U sklopu hotela je Club Olympus Fitnes centar i Spa.
Hotel Hyatt Regency Beograd u svojoj ponudi ima 302 komforne i dobro opremljene sobe različitog tipa: standardna, twin, executive, junior kao i Diplomatski i Predsednički apartman. Veličina standardne sobe je 38 kvadrata (409 kvadratnih stopa), sa maksimalnim smeštajem za 3 osobe.
Centar grada, blizu autoputa, zelenilo u okolini, blizina reke. Nalazi se u okruženju Kalemegdanske tvrdjave, Saborne Crkve, Patrijaršijskog dvora, Knez Mihailove ulice. U blizini je i Ada Ciganlija, gradsko izletište sa šljunkovitim plažama i terenima za sve vrste sportova. Golf tereni, tereni za ragbi i bejzbol....

S A D R Ž A J

1 UVOD 3
2 POSLOVANJE HOTELA HYATT 3
2.1 Prostorno-funkcionalni aspekt poslovanja 4
2.2 Organizaciono-tehnički aspekt poslovanja 5
3 Menadžment hotela 8
3.1 Upravljačko-organizaciona struktura hotela 8
4 HOTELSKI PROGRAMI ZA LOJALNE KORISNIKE 9
4.1 Lojaliti programi 10
4.2 Primeri programa za lojalne korisnike pojedinih hotelskih lanaca 11
5 PROGRAM BRIGE ZA GOSTE HOTELSKOG LANCA HYATT 12
6 ZAKLJUČAK 12
LITERATURA 15

Referentni URL