Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Kako unaprediti menadžment u preduzeću - esej
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.

Moj komentar: Da bi se posao obavio na najbolji način potrebno je poznavati ceo proces rada, odnosno od samog počeka do kraja. Često se susrećem sa zaposlenima, pa čak i rukovodiocima koji poznaju posao u segmentima. To mnogo otežava obavljanje poslovnih zadataka. Razumevanje i usvajanje raznovrsnih pojmova, učenje kako teče ciklus i na koji način rešavati radne zadatke doprinosi konstruktivnom i efikasnom radu i ostavrenju željenog stanja.
Moji predlozi za moju organizaciju: Potrebno je pridržavati se sistematizacije i propisane organizacije posla. Stalno usavršavanje radnika i rukovodioca je neophodno ako se želi poslovni i lični uspeh.

Misao 2: „Ljudi koji nisu zadovoljili svoje potrebe postaju pasivni, lenji, nezainteresovani, nespremni na rizik“. (Franceško, 2003, strana 38)

Moj komentar: Cilj svakog preduzeća ili kompanije, je da ostvari profit, odnosno da bude uspešno. Da li će u tome uspeti u mnogome zavisi od zaposlenih u njemu. Zadatak menadžera je da se pronađe rešenje koje bi podstaklo radnika da svoj posao obavlja sa voljom i ljubavlju. Kada radnik zna da će za dobro obavljen posao dobiti nagradu to ga još više motiviše i samim tim ulaže mnogo više rada i truda u obavljanje poslovnih zadataka. Motivacija je veoma važan faktor jer služi zadovoljenju potreba zaposlenih. Zadovoljstvo zaposlenog, privlačna plata i saznanje da sledi nagrada za postignute rezultate jedni su od najsnažnijih pokretača posla. Mislim da monotonija može izazvati nezadovoljstvo, kolotečinu, i da menadžeri ako mogućnosti to dozvoljavaju više vodi računa o kreativnosti posla, da se uvode inovacije, prate trendovi savremenog biznisa.
Moji predlozi za moju organizaciju: Zaposleni su živa bića a ne roboti. Menadžeri bi trebalo da više vremena posvete svojim radnicima i da u razgovoru sa njima uvide moguće nezadovoljstvo i da se preduzmu odgovarajaće mere da bi se nezadovoljstvo sprečilo. . .

Referentni URL