Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Kako osvojiti ženu
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
U današnjem društvu izgled predstavlja najvažniji atribut koji žena može imati. Lijepa žena, bez obzira na obrazovanje ili novac, pod uvjetom da ima barem malo mozga, najmoćnije je stvorenje na planetu. Ona kontrolira praktički sve muškarce.
Čak su i homoseksualci bespomoćni pred ženskom ljepotom.

Mi muškarci, naivni kakvi jesmo, učiniti ćemo sve kako bi joj udovoljili, u svjesnoj ili podsvjesnoj želji da će nam «dati». Znam žene koje nikada nisu same platile cugu ili klopu, podigle kutiju ili promijenile gumu na autu. Zašto i bi kada postoje horde muškaraca sa nabreklim hlačama spremni da skoče na svaki njihov mig. Istim tim ženama, ukoliko se odluče uči na tržište rada, vrata su najčešće širom otvorena.

Pametna i lijepa žena ne mora spavati okolo da bi uspjela. Svoju ljepotu može koristiti kao mrkvu na štapu, držeći je blizu, ali opet dovoljno daleko od dometa napaljenih muškaraca. Mi tapkamo za njom i skačući na svaki njem mig mislimo: «Danas je dan, danas ću je poševiti. Ona to želi, znam da to želi».

Problem je u tome što ona to ne želi – za nju mi smo papci.

Sadržaj
Ljubav je kemija
1. Sve je u glavi
2. Akcija
3. Veze
4. Znanost u sluzbi zavodjenja
5. Kako osvojiti zenu online
Referentni URL