Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Svetska premijera nove Mazde BT-50 Freestyle Cab u Melburnu
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
[Slika: mazda-bt-50-6-498.jpg]

Verzija nove Mazde BT-50 Freestyle Cab imaće svetsku premijeru na Australian International Motor Showu (AIMS), u Melburnu od 1. do 10. jula, saopštila je japanska kompanija.

"Bila nam je čast što smo svetsku premijeru nove BT-50 Dual Cab imali u Sidneju prošle godine, a i sada smo jednako počašćeni što se svetska premijera Freestyle Cab održava upravo u Melburnu.

S obzirom da se očekuje da će Australija biti najveće tržište za novi BT-50, nije nikakva slučajnost da smo zamoljeni da budemo domaćini ne na jednoj, već dve svetske premijere ovog važnog novog modela", rekao je direktor Mazda Australije Dag Dikson.

Koristeći revolucionarna dvokrilna vrata prvi put viđena na Mazdi RX-8, BT-50 Freestyle Cab nudi jedinstvenu kombinaciju mesta za četvoro putnika, širokog otvora vrata bez središnjeg nosača krova i velike nosivosti. Udobnost zadnjih sedišta u Mazda Freestyle Cabu "dovedena je na dosad najviši nivo", navedeno je u saopštenju.

[Slika: mazda-bt-50-7-498.jpg]
Površine za sedenje sada su 50 milimetara (mm) duže i pružaju daleko veći komfor i mogućnost stabilnije ugradnje dečjih sedišta, dok je visina zadnjih naslona sedišta povećana za 128 mm. Ova udobnost u kombinaciji je s visokom funkcionalnošću.

Zadnju klupu moguće je ukloniti, a zadnja vrata otvoriti pod uglom od gotovo 90 stepeni, tako da unošenje i prevoženje prtljaga u zadnjem delu kabine nikada nije bilo lakše i jednostavnije. Još jedna prednost nove Mazde BT-50 Freestyle Cab je njena superiorna nosivost.

Tovarni prostor povećan je u širinu, dužinu i visinu i sada ima ukupnu zapreminu od 1.453 litre, što je 266 litara više od aktuelnog Freestyle Cab modela. Nova Mazda BT-50 u prodaju će u Australiji krenuti kasnije ove godine, navedeno je u saopštenju.
[Slika: mazda-bt-50-4-498.jpg]
[Slika: mazda-bt-50-5-498.jpg]
Referentni URL