Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: DAN NEZALJUBLJENIH: Uživajte u društvu same sebe!
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Dan zaljubljenih je za svaku singl cicu dosadna priča o kojoj svi "talasaju" tog 14. februara. Ipak, ne možemo da budemo licemerni i kažemo da nam nije drago kada nas se neko seti i iznenadi poklonom. Po pravilu, ovaj dan je posvećen zaljubljenim parovima, ali iako ste sami, nema razloga da ostanete bez užitka

[Slika: devojka.jpg]

Ovaj dan posvetite svojim roditeljima, porodici, prijateljima i svim dragim ljudima kojima ćete i danas pokazati koliko ih volite. Međutim, zaboravili smo da napomenemo najbitniju osobu koju bi danas trebalo da obradujete. A to ste vi sami!

Ukoliko ste ove godine bez partnera, to definitivno ne znači da bi trebalo da se zatvorite u u svoju sobu s maramicama u ruci, gledajući romantični film nakon kojeg će s vašeg lica teći potoci suza. Preuzmite stvar u svoje ruke i obradujte sebe nekom veselom akcijom:

Čokolada

Obucite se na brzaka i potrčite do obližnje prodavnice. Kupite sve omiljene čokoladice i slobodno ih pojedite u neograničenim količinama, bez griže savesti. Čokolada pozitivno utiče na raspoloženje, a tamna čokolada štiti srce i kardiovaskularni sistem.

[Slika: Zaljubljeni001.jpg]

Izlazak

Iako Dan zaljubljenih ove godine pada u četvrtak, neka vas to ne sprečava da se ludo zabavite i oraspoložite. Okupite sve prijateljice i organizujte izlazak iz snova.

Nova frizura

Ukoliko već neko vreme razmišljate o novoj frizuri, skupite hrabrosti i napravite pramenove, ošišajte šiške ili skratite vrhove više nego inače. Promene su uvek dobrodošle, a pritom ćete super da se osećate.

[Slika: Zaljubljenost001.jpg]

Šoping

Najbolji lek za sve ženske probleme dokazano je šoping. Zato “ukradite” malo od svoje ušteđevine koju čuvate za “crne dane” i nagradite sebe nečim o čemu već duže sanjate. Bilo da je to parfem ili neka haljina, neka to bude nešto što će posebno da vas razveseli. A tu su i sniženja!

Bioskop

Već dugo želite da pogledate neki dobar film? Vreme je da svog prijatelja, s kojim se dogovarate za kafu već sto godina, izvedete na ludo bioskopsko putovanje. Uzmite najveće pakovanje kokica, od srca se smejte zabavnom filmu i uživajte u lepom društvu.
Referentni URL