Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: VUK DLAKU MENJA: 10 načina da makar malo promenite svog muškarca
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
[Slika: 80.jpg]

Uz prave poteze, sitne navike koje vas nerviraju kod vašeg muža ili dečka mogu postati prošlost, Pretvorite svog muškarca u princa iz snova

Ima lošu frizuru

Velike su šanse da toga nije ni svestan. Poklonite mu vaučer za šišanje u nekom lepom frizerskom salonu. To ne mora da bude neki luksuzni salon, ali su velike šanse da će kada izađe od frizera izgledati mnogo bolje. Kasnije mu udelite kompliment što se rešio loše frizure.
Ispušta gasove u vašem društvu

Trebalo bi da budete potpuno otvoreni s njim i stavite mu do znanja da vi niste njegov ortak. Ako namareva i dalje da vas tako tretira, zapretite mu da ćete s njim krevet deliti onoliko često koliko to čine i njegovi prijatelji. Videćete kako će odmah da se reši ove ružne navike.

Oblači se kao beskućnik

Svaki muškarac ima par omiljenih farmerki s pocepanim kolenima. No, ako ima pun orman takve garderobe, pronađite neku formalnu priliku koji će ga naterati da se obuče malo pristojnije (večera u lepom restoranu, odlazak u pozorište, ili koktel parti povodom unapređenja). Odvedite ga u kupovinu i otkrijte mu koliko bi zavodljivo izgledao u nekim stvarima.

Neće da se mrdne od TV-a jer gleda utakmicu

Ako želite da nešto uradite po tom pitanju, a ne želite da se posvađate, vreme je za kompromis. Pitajte ga ko igra, a zatim se uključite i odgledajte ceo meč s njim. Naravno, zauzvrat se očekuje da će s vama otići u šetnju ili na koncert.

Neće da opere sudove

Momci vole da vide svrhu. Zato, napravite dogovor. Formalno podelite kućne poslove. On će oprati sudove, a vi ćete ga za to nagraditi… Makar na početku.

Grebe vas njegova brada

Dok vas ljubi po vratu, recite mu da vas njegova brada grebe i golica i da vas to podseća na vašeg tatu.

Zaboravlja na važne datume

Ako znate da je zaboravan, jednostavno ćete morati da ga na vreme podsetite na važne datume kao što je godišnjica. Dokle god niste loše volje zbog toga, on će vam biti zahvalan.
Insistira da bude di-džej u kolima

Smislite pravilo. Ko vozi ili plaća gorivo ima kontrolu nad muzikom veći deo vremena.

Nedorečen je

Ako nije siguran da li će sa javiti kasnije ili ne zna kad će završiti večeras, nemojte ga čekati. Rasporedite svoje obaveze onako kako vama odgovara, pa čak i ako se ne uklapaju s njegovim „kasnije“. Njemu fino objasnite da niste bili sigurni kada ćete se videti pa ste napravili svoj plan. On će to prihvatiti.

Bira loše poklone

Slično kao i sa datumima, morate biti eksplicitni. Neka zna šta želite. Ne morate mu reći – kupi mi ovo – ali mu ne možete ostaviti otvoren katalog sa fotografijom stvari koju želite, jer u protivnom sam neće shvatiti poentu. Razgovarajte usput o tome.
Referentni URL