Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Još jedna žrtva nestala u kineskoj radnji
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
U četvrtak na NOVOM Beogradu – blok 45 u kineskom butiku je nestala devojka, koja je ušla u kinesku radnju da kupi farmerice. Pošto se duže vreme nije pojavila iz radnje, njeni roditelji su počeli da je traže.

izvor Fejsbuk

***

Ušli su u taj butik i pitali prodavačicu gde je njihova ćerka, na što je prodavačica odgovorila, ” NEMA ZENA, NEMA ZENA. Roditelji su slučaj prijavili policiji. I posle 20 minuta, policija se pojavila i porazgovarala sa osobljem radnje. Ali bez pozitivnog odgovora da su videli takvu devojku u njihovoj radnji.

Policija je saopštila roditeljima da NE MOGU PREDUZETI NIŠTA DOK NE PROĐE 48 SATI. Roditelje je počela da hvata panika. Jednom policajcu je bilo sumnjivo ponašanje osoblja radnje.

Policajac je prišao kabini za presvlačenje, pomerio zavesu, i pojavila se druga zavesa, posle te zavese bila je još jedna zavesa i na kraju su se pojavila vrata koja su bila zaključana, Policajac je razvalio vrata i zatekao dva kineza kako drže vezanu omamljenu devojku na stolici kojoj su obrijali glavu.

Policija je pohapsila krijumčare a inspekcija zatvorila radnju.
Referentni URL