Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: SKANDALOZNO: Komunalna policija pretukla čoveka zato što nije hteo da izađe
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Na snimku objavljenom na Jutjubu vide se komunalci dok pesnicama "ubeđuju" studenta D. C. (31) da izađe iz autobusa. "Nisam imao kredita na Bus Plus kartici i nisam želeo da izađem, nakon čega su oni pribegli nasilju", kaže za Telegraf pretučeni putnik. Nadležni u Gradskom veću najavljuju istragu

[Slika: 79.jpg]

Jutros oko 9 sati pripadnici komunalne policije brutalno su napali i pretukli putnika, studenta D. C. (31), koji se vozio autobusom 95 na relaciji Krnjača-Beograd!

Na Jutjubu je objavljen snimak napada komunalnih policajaca na putnika, na kome se vidi kako D. C. pripadnici policije udaraju pesnicama i vuku po autobusu! Incident se dogodio dok je autobus još bio u pokretu, nedaleko od autobuske stanice na liniji 95 kod trgovinskog centra “Metro”.

Napadnuti student D. C. (31) prepričava za Telegraf kako se dogodio taj incident.

- Problem je prvo nastao zato što sam ušao na srednja vrata umesto na prva ili zadnja, zbog čega sam došao u verbalni konflikt s kontrolorima Bus Plusa. Pošto nisam imao više kredita na kartici, a morao sam da stignem na predavanje, dao sam im ličnu kartu da mi napišu kaznu – kaže za Telegraf.rs napadnuti student, i dodaje:

- Komunalna policija je tada uletela i počela da me vuče napolje, jer su već videli da sam se prepirao s kontrolorima. Zainatio sam se i nisam želeo da izađem, nakon čega su oni pribegli nasilju, što možete da vidite na snimku. Pošto nisu uspeli da me izbace, pozvali su drugu patrolu komunalne policije i odvezli me u policijsku stanicu u Borči, gde sam dao izjavu, nakon čega sam otišao na fakultet – kaže D.C (31) za naš portal.

U kabinetu načelnika komunalne policije Gorjane Obrenović, za naš portal rekli su da je za izjave o ovom incidentu nadležan član Gradskog veća Željko Ožegović.

Ožegović kaže za Telegraf da nije video pomenuti snimak, ali da je čuo šta se desilo.

- Ispitaćemo sve i preduzeti disciplinske mere protiv komunalnog policajca koji je primenio silu nad putnikom. Svi kontrolori i komunalni policajci imaju uputstvo od Grada da se kulturno i civilizovano ponašaju – kaže Ožegović, uz napomenu da su svi dužni da plaćaju kartu, ali da niko ne sme da protiv njih upotrebljava silu.

Pogledajte video snimljen u autobusu:
Referentni URL