Seminarski rad i maturski rad iz statistike - Pusaci i potrosnja cigareta

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,085
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Seminarski rad i maturski rad iz statistike - Pusaci i potrosnja cigareta
Pušači i potrošnja cigareta je kompleksna pojava, i zavisna od velikog broja faktora. Pre svega, to su materijalni uslovi koji omogućavaju zadovoljenje potreba ljudi. Pod pojmom pušača i potrosnjom cigareta podrazumevaju se materijalni, radni i društveni uslovi života i rada ljudi. Potrosnja cigareta obuhvata, dakle, jedno vanredno široko područje i smatra se kao jedna vrsta poroka. Razna ispitivanja dovela su do te predpostavke da je svaki treći čovek na zemlji pušać ili da je ovisan o nekim drugim porocima. Takođe ona zavise kako od visokog tako i od niskog zivotnog standarda.
Istraživanje vršeno na temu portosnja cigareta je vršeno putem ankete radjene u Novom Sadu i Apatinu. Anketiranje je vrseno slučajnim izborom ispitanika. Anketirano je 130 osoba koje su dale odgovor na 35 pitanja. Na osnovu podataka su sastavljene sve tabele i grafikoni koji prikazuju rezultate dobijene vršenjem ove ankete.


Prilog(a)
.pdf  Seminar-Ski-Rad-i-Maturski-Rad-Iz-Stat-is-Tike-Pusaci-i-Potrosnja-Cigareta.pdf (Veličina: 112.98 kb / Preuzimanja: 334)


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
28-05-2012 10:46 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Maturski zlijezde sa unutrasnjim lucenjem mat.dipl5 0 2,111 09-09-2010 04:10 PM
zadnja poruka: mat.dipl5

Skoči na forum: