Bankarski menadžment - Elektronsko bankarstvo

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Bankarski menadžment - Elektronsko bankarstvo
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


prevazilaenje mnogih teskoca pri elektronskoj trgovini ali istovremeno namece mnoga pitanja i dileme u sferi e poslovanja. Na polju e-bankinga je prisutan dinamcian razvoj trita Sa aspekta trokovne analize pri e-bankarstvu se ostvaruju najmanji trokovi po jednoj transakciji, jer se koristi Internet kao vec postojeci distributivni model za prenos podataka i informacija. Usled ubrzanog sirenja elektronskih bankarskih sistema dolazi do velikih preokreta u sutini samog e-bankarstva, koje sve vise postaje sinonim modernog bankarstva. Tradicionalno shvatanje podrazumjevalo je upotrebu informacionih i telekomunikacionih sistema u obavljanju rutinskih bankarskih poslova, pri cemu nije pruzana velika pomoc top-menadmentu. Danas bankarsko poslovanje u potpunosti pociva na tehniko-tehnolokim resursima, a ITC postaje vodi za strategiju i reinenjering.


Prednosti elektronskog bankarstva


Kod e-bankarstva u svakom trenutku imamo uvid u stanje rauna na svim prilivima, to nam pruza mogunost da trenutno raspolazemo tim sredstvima. Nalozi za prenos se mogu ispostavljati onda kada nam to odgovara, i ne moramo da dolazimo na salter banke, time se znacajno stedi vreme. Koriscenjem elektronskog bankarstva moguce je pripremiti i naloge sa valutom unapred koji ce automatski biti izvreni navedenog dana. Omogucen je i uvoz i izvoz podataka, tako da se na jednostavan nacin moze uspostaviti veza sa bazom informacionog sistema. Preko E-banke se mogu ispostavljati svi bezgotovinski nalozi placanja, kako sa radnog mesta tako i od kuce. Da bi se koristili sve pogodnosti E-banke, a time smanjili trokovi i poboljala produktivnost, neophodno se opredeliti za banku cije ce se usluge koristiti i od koje ce se dobiti smart kartica i citac, instaliran E-banka program i veza sa serverom preko modema. . .


Sardzaj


Uvod
Prednosti elektronskog bankarstva
Vrste elektronskog bankarstva koje banke pruzaju
Internet bankarstvo
Telefonsko bankarstvo
Sms obavestenja
Call centar
Ciljevi Odeljenja elektronskog bankarstva
Zadaci odeljenja elektronskog bankarstva
Principi elektronskog bankarstva ..................................10 strPORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
17-04-2011 03:45 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Menadžment malog biznisa - strategijski menadžment derrick 0 1,223 17-09-2013 09:21 PM
zadnja poruka: derrick
  Seminarski rad - Bankarski menadžment erik_bananamen 0 3,589 28-04-2011 01:22 PM
zadnja poruka: erik_bananamen
  Strategijski menadžment - Menadžment Dzemala 0 2,621 17-04-2011 04:42 AM
zadnja poruka: Dzemala
  Odabrani menadzment -Uslužni menadžment Dzemala 0 2,223 17-04-2011 04:18 AM
zadnja poruka: Dzemala
  Međunarodna Menica ,postanak,razvoj uloga - Bankarski Menadžement Dzemala 0 1,966 17-04-2011 04:14 AM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: