Seminarski i Diplomski Rad Gotovi seminarski diplomski master ili magistarski rad SEMINARSKI
Zaradite prodajom svojih seminarskih radova...
Diplomski Radovi

Šta uzbuđuje muškarce?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima:

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Goran Nije na vezi
Senior Member

Poruka: 332
Poruka: #1
Šta uzbuđuje muškarce?
7 uvrnutih stvari koje uzbuđuju muškarce

[Slika: seks_poza_koju_devojke_najvise_vole_4673...cle_medium]

Mislite da su dovoljne vrtoglave štikle da biste im pomutile razum? Pa... u pravu ste. Ali ima i nekih potpuno neočekivanih stvari na koje se tipovi pale...

Evo nekih momenata koje oni smatraju neodoljivim, a koje vi verovatno ne biste ni pretpostavile!

“Mislim da je užasno seksi kada moja devojka ode na spavanje sa šminkom i probudi se ujutru sa malim crnim mrljicama ispod očiju. To joj daje taj misteriozni i pomalo bezobrazni izgled.” – Jovan, 26

“Tokom seksa, ako previše pričam ili urličem, moja verenica mi bukvalno začepi usta rukom, a to me još više uzbuđuje. Volim što bez ustručavanja pokazuje šta želi, a šta ne.” – Marko, 32

“Iako je super kada devojka vodi računa o svom izgledu, trbušnjaci a la nindža kornjače nisu ni malo privlačni. Mekani stomačić je mnogo seksepilniji jer izgleda ženstveno.” – Adam, 24

“Imao sam jednom devojku koja je delovala prilično smerno iz dana u dan, ali je povremeno imala ispade potune ludosti, oblačila seksi korsete i stavljala umetke u kosu. Zbog toga sam se osećao kao da idem u krevet sa nekom drugom osobom.” – Dejan, 32

“Obožavam kako moja devojka izgleda kada se vrati sa aerobika. Ona misli da izgleda užasno, ali meni njeno znojavo telo i raščupana kosa deluju toliko seksi.” – Ivan, 32

“Kad se žena smeje tokom seksa to je baš uzbuđujuće, jer zman da se dobro provodi. Ni jedan tip ne želi nekoga ko je stalno ozbiljan i nežan.” – Dragutin, 29

“Košarkaški dres na devojci je neviđeno seksi. To je tradicionalno muški komad, ali devojka u njemu uzgleda baš kul i sportski.” – Rade, 23

Spisak radova mozete naci ovde:
http://www.maturskiradovi.net/eshop

maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
04-08-2011 10:10 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Šta ljude motiviše na seks? Anchy-XD 0 469 15-09-2011 12:15 AM
zadnja poruka: Anchy-XD
  Šta u seksu vole slobodni, a šta zauzeti muškarci Anchy-XD 0 570 30-08-2011 02:48 PM
zadnja poruka: Anchy-XD
  Šta uzbuđuje muškarce? Goran 0 437 16-07-2011 08:22 PM
zadnja poruka: Goran
  Šta žene žele - kako da je oborite s nogu Dzemala 1 753 05-07-2011 05:59 PM
zadnja poruka: risticv
  Erotski profil vašeg muškarca: Šta ga uzbuđuje i koje su mu omiljene poze Dzemala 0 752 26-06-2011 03:27 PM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: