SEMINARSKI MATURSKI I DIPLOMSKI RADOVI

seminarski
Pitanja i Odgovori:
Kako do gotovih radova!
Izrada novih radova!

Kontakt:
maturskiradovi.net@gmail.com +381611100105 (slati isključivo SMS poruke)

Bavimo se izradom materijala (seminarski, maturski, maturalni, diplomski, master i magistarski radovi) po Vašoj želji. Okupili smo ozbiljan i dokazan tim saradnika usavršen za izradu radova iz: ekonomije, bankarstvo, istorija, geografija, informacioni sistemi, računarske mreže, hardver, inteligencija, turizam, menadžment, fizika, informatika, biologija .  Gotovi radovi ovde...
Da li ste zadovoljni kvalitetom i brzinom naše usluge?
 
Obavestenje PDF Print

Obaveštenje

 

Poštovani saradnici,

Novo vreme zahteva promene i poboljšavanje kvaliteta kako radova, tako i stila izrade radova, ukupno u sistemu imamo 7500 gotovih radova. Ali su zahtevi za nove radove stalni i dalje. Neki saradnici su se odlučili da radove prevode na hrvatski da pisu takve radove na čistom hrvatskom jeziku (ne da prevedu sa sprkog već da pišu u duhu Hrvatskog jezika).

Drugi saradnici imaju ponudu da se bave pisanjem radova na engleskom koji su mnogo viče plaćeni ili normalno mogu da nastave posao koji već i dalje rade (to se podrazumeva). Ali su ovi radovi na engleskom dosta plaćeniji. Ali to zahteva mnogo veći kvalitet radova od onoga koji pojedini saradnici primenjuju, čisto kopiranje sa neta ili naklapanje nekog materijala radi reda, jer tako stoji u datom šablonu. Znaci zahteva se razmišljanje prilikom pisanja radova (za ove radove iz Srbije uglavnom to netraže pa ti radovi prolaze svakako već). Zaboravite na sablon  i mislite malo svojom glavom kako bi stalno imali sve veći i veći kvalitet i kako bi unapređivali samog sebe radeći posao na nivo koji je svetski, ne zbog mene već zbog sebe.

 Ovo je primer cenovnika za radove na engleskom pa prosudite sami da li se vredi potruditi, (ovo su još minimalne cene da se razumemo, cene po jednoj stranici rada).

Cene radova na engleskom jeziku

Ovako se kreću minimalne cene na stranom tržištu.

Delivery

Standard

Specialized

 

Within 10-12 days

$12.95

$22.95

place order now

Within 4-5 days

$15.95

$25.95

place order now

Within 48 hours

$21.95

$31.95

place order now

Within 24 hours

$26.95

$36.95

place order now

Within 12 hours

$31.95

$41.95

place order now

Within 6 hours

$40.95

$50.95

place order now

 

 Mi pružamo osnovu za bavljenje ovim poslom :

  •   Podržavamo VISA, (uskoro i mastercard  i  American Express Kartice).
  • Napravljen je atraktivan sajt, koji treba da predoci nas kvalitet kupcu. www.essaysx.com

 

Na taj način smo konkurenti taman toliko da možemo da se izborimo za deo tržišta.

 

Poslovi saradnika bi bili da nađu strane biblioteke koji podržavaju  kupovinu tih knjiga on-line u elektronskoj formi na engleskom jeziku od stranih autora. Kako bi radovi bili kvalitetni sa punim razumevanjem i ostalim.

 Kao što možete videti iz cenovnika po jednoj stranici rada i to sa duplim proredom je cena rada  oko 20 dolara , a to je nekih 1400 dinara. Za 275 reči po stranici.

 Posao saradnika bi bio da odradi takođe i marketing ovog sajta : www.essaysx.com  za šta ću Vam objasniti sta , kako i gde treba da se reklamirate. 

Ovu ponudu sam poslao samo saradnicima koji smatram da su vredni i radili svoj posao kako treba do sada na obostrano zadovoljstvo. Ovo je samo ponuda, kao i sve možete je odbiti jer zahteva odricanje i rad.

 Ali posle nema nazad, a u principu ja ću se već snaci u ovom poslu jer sledeći mejl kada to budem našao za shodno neće ići na samo 10 mejlova od saradnika već na oko 9000 mejl adresa (što kupaca , što prolaznika). Jer smatram da će za ove pare svako pametan u Srbiji pristati da radi.

 

Sve najbolje,
Dalibor

p.s.
Evo i nekih spiskova biblioteka on-line:

http://www.ibiblio.org/kuphaldt/electricCircuits/
http://www.4shared.com/dir/3862740/85cc5cd9/knjige.html
http://www.ien.bg.ac.yu/preuzmi.html
http://www.baneprevoz.com/bane/bok/index5.php
http://rapidlibrary.com/index.php?q=osnovi+ekonomije?ref=Guzels.TV
http://digital.nb.rs/scc/browse.php?collection=kn-jovanovic
http://sites.google.com/site/medskripte/Home/nacionalni-vodici
http://imi.pmf.kg.ac.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=110
http://www.skriptologija.com

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

 linkovi za knjige na engleskom jeziku, neke mogu da se skinu besplatno, neke nisu knjige nego kao casopisi koji obradjuju razne teme (jedan casopisa jedna tema), ovaj poslednji link mogu da se pogledaju kompletne knjige i da se kupe on line. Kod ovog prvog linka, ima neki casopisi koji mogu da se skinu besplatno, neki traze samo registraciju a neki se kupuju. Uglavnom to je Oxford univerzitet, profesori sa ovog univerziteta,  njihove knjige i delovi Oxford univerziteta koji se bave izdavastvom, posto oni imaju biblioteke i knjige za studente u zemlji, van zemlje i sl.

http://www.oxfordjournals.org/subject/life_sciences/
http://www.oup.com/uk/catalogue/?ci=9780198208532
http://www.ipu.org/english/handbks.htm#HR_guide

ovo je link za prodavnicu knjiga Kembridz univerziteta. Ima po kategorijama, ovo je link za jednu kategoriju, vratite se samo korak nazad i ima ostale kategorije, ali se ovde sve knjige kupuju. Ima nekih veoma starih izdanja koje mogu da se citaju i stampaju ja mislim, ali se lose i nejasno  vidi i pored zumiranja. Ima raznih oblasti, kataloga, uglavnom nije problema snaci se. Pozdrav!

http://www.ucasbooks.co.uk/acatalog/CRAC_Trotman_Degree_Course_Guides.html


http://www.lib.cam.ac.uk/publications/index.html

 


 Ako ne možete direktno da idete na ove linkove onda ih ubacite u pretrazivač pa će se  aktivirajati, a ako opet neće poslaću vam ih ponovo, nije problem. Što se tiče ponude i cena za radove na engleskom, mislim da je dobra zamisao i da je cenovnik u redu s’ obzirom da je to cena po stranici teksta od 275 reci sa duplim proredom.

Na ovom linku sam video da ima i stranih linkova za on-line knjige za Kembriz i Oksford.


  Tim sajta www.maturskiradovi.net

 

 

 
seminarski